Nyhed

Gode råd til undervisning i forbindelse med COVID-19

Selvom alle elever er sendt hjem, er det regeringens mål, at eleverne skal have så meget undervisning som muligt i den periode, hvor de ikke skal møde fysisk op på deres uddannelsesinstitution. På emu.dk er der samlet en række gode råd til, hvordan lærere og ledere griber denne uvante undervisningssituation an.

Find hjælp og gode råd til undervisning og faglig udvikling hjemmefra i forbindelse med COVID-19 her:

Siderne vil løbende blive opdateret. 

Yderligere information

Uddannelses- og daginstitutioner kan desuden finde svar på ofte stillede spørgsmål om coronavirus på uvm.dk/corona. Børne- og Undervisningsministeriet opdaterer løbende denne side med relevant information.

Du kan også finde information samt spørgsmål & svar vedrørende sundhedsfaglige forhold omkring coronavirus og de seneste nyheder og anvisninger fra de danske myndigheder på coronasmitte.dk.

Siden er opdateret 16. maj 2022 af emu-redaktionen
Rettigheder:

Tekstindholdet på denne side må bruges under følgende Creative Commons-licens - CC/BY/NC/SA Kreditering/Ikke kommerciel/Deling på samme vilkår. Creative Commons-licensen gælder kun for denne side, ikke for sider, der måtte henvises til fra denne side.
Billeder, videoer, podcasts og andre medier og filer på siden er underlagt almindelig ophavsret og kan ikke anvendes under samme Creative Commons-licens som sidens tekstindhold.