Filosofi og kritisk tænkning – nyt inspirationsmateriale og webinar

Alle elever har behov for at kunne forholde sig reflekteret til værdier, fællesskaber og den verden, de er en del af. Inspirationsmaterialet Filosofi og kritisk tænkning understøtter undervisning, der lægger op til, at eleverne arbejder med filosofiske spørgsmål og styrker deres kritiske tænkning og argumentation.

Find inspirationsmaterialet på emu.dk her

Materialet er særligt udviklet til anvendelse i den undervisningstid, som skoler, der inddrager den understøttende undervisning til konfirmationsforberedelse, skal tilbyde de resterende elever. Materialet kan dog bruges langt bredere og indeholder en række forskelligartede aktiviteter, der er enkle at gå til, og kan gennemføres med få eller mange elever. Derfor kan materialet tilpasses behovet på den enkelte skole. 

Materialet indeholder derudover grundige introduktioner til, hvordan du kan facilitere fx filosofiske dialoger i undervisningen.  

Webinar

Filosofi i Skolen (SDU) og STUK afholder webinar den 7. september klokke 14.30-16.00, hvor man kan blive introduceret til materialet og blive inspireret til at arbejde med elevernes alsidige udvikling.

Læs mere og tilmeld dig webinaret 

Tilmeldingsfrist: Den 3. september klokken 12.00

 

Siden er opdateret 01. september 2020 af emu-redaktionen
Rettigheder:

Rettigheder

Tekstindholdet på denne side må bruges under følgende Creative Commons-licens - CC/BY/NC/SA Kreditering/Ikke kommerciel/Deling på samme vilkår. Creative Commons-licensen gælder kun for denne side, ikke for sider, der måtte henvises til fra denne side.
Billeder, videoer, podcasts og andre medier og filer på siden er underlagt almindelig ophavsret og kan ikke anvendes under samme Creative Commons-licens som sidens tekstindhold.