De nye læseplaner og undervisningsvejledninger kan nu bestilles som trykte faghæfter

Børne- og Undervisningsministeriets vejledende læseplaner og undervisningsvejledninger blev offentliggjort i august 2019 og kan nu bestilles som et trykt faghæfte for hvert af folkeskolens fag. 

Ministeriet offentliggjorde i august reviderede læseplaner og undervisningsvejledninger for folkeskolens fag. De nye læseplaner og undervisningsvejledninger afspejler, at bindingerne i Fælles Mål er løsnet, og at der nu er et større råderum til lærernes tilrettelæggelse af undervisningen. Læseplan og undervisningsvejledning er samlet i et faghæfte for hvert fag sammen med fagets Fælles Mål. Faghæfterne revideres løbende, så de tilpasses eventuelle ændringer i faget. 

De trykte eksemplarer af faghæfterne kan nu bestilles via trykkeriet Rosendahls’ hjemmeside her. Faghæfterne koster op til 40 kr. pr. hæfte, og dertil pålægges et ekspeditions- og forsendelsesgebyr. 

Spørgsmål ang. bestilling af faghæfterne kan rettes til Rosensdahls’ kundeservice på kundeservice@rosendahls.dk eller tlf. +45 43 22 73 00, mandag til torsdag kl. 09:00-15:30 og fredag kl. 09:00-15:00.

Siden er opdateret 02. december 2019 af emu-redaktionen
Rettigheder:

Rettigheder

Tekstindholdet på denne side må bruges under følgende Creative Commons-licens - CC/BY/NC/SA Kreditering/Ikke kommerciel/Deling på samme vilkår. Creative Commons-licensen gælder kun for denne side, ikke for sider, der måtte henvises til fra denne side.
Billeder, videoer, podcasts og andre medier og filer på siden er underlagt almindelig ophavsret og kan ikke anvendes under samme Creative Commons-licens som sidens tekstindhold.