Nyhed

Danmarks Læringsfestival bliver i 2021 til Læringsfestival Online

Danmarks Læringsfestival er et årligt tilbagevendende event for alle fagprofessionelle inden for undervisningsverdenen. 2021 er ingen undtagelse, men denne gang bliver festivalen virtuel. Og I har meget at glæde jer til!

Læringsfestival online 2021 er fire dage med inspiration, idéer til undervisningen og konkrete indspark til undervisere, skoleledelser, pædagoger, konsulenter og andre med interesse for dagtilbud, grundskole, ungdomsuddannelser og voksenuddannelser.

Det hele foregår online, så alle kan logge på og være med.   

Det kan hos jer være en anledning til at samle fagteamet på skolen eller måske mødes på tværs af kommunen til et fælles arrangement. I sammensætter selv det program, der passer netop til jer, jeres interessefelter og tid. 

Hver dag fra mandag til torsdag i uge 9 kan I på festivalens digitale platform møde udstillere, høre inspirerende oplæg, få faglig inspiration og netværke – alt det, I plejer, og nu med mulighed for at endnu flere kollegaer kan deltage omkring festivalen. 

På udstillingen kan I møde forlag og andre leverandører af læremidler og holde virtuelle møder med udstillere om nye læremidler til din undervisning. 

På konferencen kan I deltage i en lang række oplæg, der retter sig mod de forskellige uddannelsesområder, fra dagtilbud og grundskole til ungdoms-, voksen- og efteruddannelse. 

Temaet for 2021 er ”Kvalitet i undervisningen med fokus på faglige fremskridt og trivsel ved brug af nye undervisningsformer, herunder med inspiration fra nedlukningen under COVID-19”, som vil blive belyst med eksempler fra praksis og forskning på området. 

Udstillingen har åbent fra kl. 11.00 - 17.00 alle fire dage.

Konferencen har program fra 11.45 - 17.00 alle fire dage.

Det er gratis at deltage i udstillingen og de praksisnære oplæg, mens deltagelse i konferencen indebærer en betaling, der i år er reduceret væsentligt. Læs mere om tilmelding og priser her.

Følg med i udviklingen af festivalen og læs mere om konferencens program på Læringsfestival online’s hjemmeside

Arrangører 

Læringsfestival online erstatter i 2021 både Skolemessen og Danmarks Læringsfestival. Bag det fælles virtuelle arrangement står Centre for Undervisningsmidler i Danske Professionshøjskoler og Styrelsen for It og Læring i Børne- og Undervisningsministeriet. 

Kontakt

Vil du vide mere om Læringsfestival online, kan du kontakte: 

Projektleder for Læringsfestival online i Styrelsen for it og læring 
Heidi Theilmann Schmidt
hts@stil.dk
28604098

Projektleder for Læringsfestival online i CFU
Lisbeth Kjær
lk@lisbethkjaer.dk
40188381

Projektleder for Læringsfestival online i CFU
Sara Sejrskild Rejsenhus
sara@via.dk
87552848

 

Læringsfestival Online
© Børne- og Undervisningsministeriet