Nyhed

Trivsel og fællesskab under COVID-19

På emu.dk kan du finde inspirationsmaterialer og information om, hvordan du kan sætte fokus på trivsel og fællesskaber under COVID-19.

Elevernes trivsel og grundskolens fællesskab er stadig udfordret af nedlukning og hjemmeundervisning. Et styrket fokus på og aktiv understøttelse af elevernes trivsel og fællesskaber er derfor centralt for at hjælpe alle børn og unge godt igennem en skolegang præget af COVID-19. 

Trivsel og fællesskab under COVID-19

Her finder du materialer, som kan give inspiration til at arbejde med trivsel og fællesskab under COVID-19. 

Trivsel og fællesskab under genåbningen

Her finder du materiale, der kan bruges i forbindelse med genåbning og tilbagevenden til fysisk skolegang. 

Trivsel og fællesskab i fjernundervisningen

Er dine elever ikke kommet tilbage til fysisk skolegang, er der muligheder for at arbejde med trivsel og fællesskab i fjernundervisning.

Udsatte elever

Efter længere tids nedlukning er det særligt vigtigt at tage hånd om elever, der kan være særligt udsatte. Find inspiration til arbejdet med udsatte elever her. 

 

 

 

Siden er opdateret 01. oktober 2021 af emu-redaktionen
Rettigheder:

Tekstindholdet på denne side må bruges under følgende Creative Commons-licens - CC/BY/NC/SA Kreditering/Ikke kommerciel/Deling på samme vilkår. Creative Commons-licensen gælder kun for denne side, ikke for sider, der måtte henvises til fra denne side.
Billeder, videoer, podcasts og andre medier og filer på siden er underlagt almindelig ophavsret og kan ikke anvendes under samme Creative Commons-licens som sidens tekstindhold.