Springfrøprisen

Springfrøprisen sætter fokus på eksemplariske forløb i de praktisk-musiske fag og præmierer lærere og elever for kreative projekter i grundskolernes 0.-10. klasse.

GSK. Springfrøprisen. Beskrivelse

Springfrøprisen sætter fokus på fagligt inspirerende undervisningsforløb i musik, billedkunst, drama, madkundskab, idræt eller håndværk og design. Prisen er stiftet af Kulturministeriet og Børne- og Undervisningsministeriet, og den uddeles én gang årligt.

Forløbene kan være tværfaglige eller tage udgangspunkt i et enkelt af de praktisk-musiske fag, og der kan være tale om alt fra musicals, animationer, udstillinger af elevværker eller noget helt fjerde – kun fantasien sætter grænser.

Herunder kan du læse om vinderprojekterne fra tidligere år og finde inspiration til din egen undervisning i de praktisk-musiske fag.

GSK. springfrøprisen. vindere 2018

Springfrøprisen: Vindere 2018

Eleverne har fokus på de farverige balloner Fotograf: Katrine Catalan
Fotograf: Katrine Catalan
Fotograf: Katrine Catalan

GSK. Springsfrøprisen. Vindere 2017.

Springfrøprisen: Vindere 2017

Fotograf: Katrine Catalan
Elever løber rundt udenfor på skolens arealer Fotograf: Katrine Catalan
Fotograf: Katrine Catalan

GSk. Springfrøprisen. Vindere 2016

Springfrøprisen: Vindere 2016

Elever i gang med at øve sig i musik Fotograf: Katrine Catalan
Maling står klar til brug Fotograf: Katrine Catalan
Elev i gang med en tegning Fotograf: Katrine Catalan

Siden er opdateret 09. juli 2019 af emu-redaktionen
Rettigheder:

Rettigheder

Tekstindholdet på denne side må bruges under følgende Creative Commons-licens - CC/BY/NC/SA Kreditering/Ikke kommerciel/Deling på samme vilkår. Creative Commons-licensen gælder kun for denne side, ikke for sider, der måtte henvises til fra denne side.
Billeder, videoer, podcasts og andre medier og filer på siden er underlagt almindelig ophavsret og kan ikke anvendes under samme Creative Commons-licens som sidens tekstindhold.