Arrangementer

Gode erfaringer om tidlig SFO/forårs-SFO

Styrelsen for Undervisning og Kvalitet inviterer til webinar om tidlig SFO/forårs-SFO, hvor fokus vil være på gode erfaringer fra skoler rundt omkring i Danmark.

Webinaret afholdes den 11. marts 2024.
 

Om arrangementet

 

Tid

 D. 11. marts 2024 kl. 14.00-15.00.

 

Pris 

Det er gratis at deltage i arrangementet.

 

Tilmelding

  • Tilmeld dig her.
  • Tilmeldingsfrist er d. 10. marts kl. 14.00.

Oplev praksisnære indsigter på vores webinar, hvor vi deler tre inspirerende eksempler fra skoler, der har arbejdet med tidlig SFO/forårs-SFO for en meningsfuld overgangsperiode.

  • Udforsk overgangen fra dagtilbud til skole: Opdag hvordan skolerne fokuserer på en glidende overgang og en problemfri start i børnehaveklassen.
  • Afdæk organiseringen: Lær hvordan skolerne strukturerer hverdagen og skaber en meningsfuld ramme, der understøtter børnenes udvikling.
  • Dyk ned i fokusområderne: Opdag hvilke områder skolerne prioriterer, og hvordan de skaber en berigende dag med leg, læring og sjov.

Tilmeld dig nu og træk på rig erfaring for at forme en endnu bedre tidlig SFO/forårs-SFO-oplevelse →

Dette webinar er en del af et årshjul med fokus på børnehaveklassen og de fagprofessionelle omkring denne årgang. De andre webinarer er allerede lagt op, så besøg dem endelig på uvm.dk's arrangementskalender.

Siden er opdateret af emu-redaktionen
Rettigheder:

Tekstindholdet på denne side må bruges under følgende Creative Commons-licens - CC/BY/NC/SA Kreditering/Ikke kommerciel/Deling på samme vilkår. Creative Commons-licensen gælder kun for denne side, ikke for sider, der måtte henvises til fra denne side.
Billeder, videoer, podcasts og andre medier og filer på siden er underlagt almindelig ophavsret og kan ikke anvendes under samme Creative Commons-licens som sidens tekstindhold.