Nyhed

Faglig platform lanceres for forberedende grunduddannelse (FGU)

Børne- og Undervisningsministeriet lancerer en faglig platform for FGU på siden emu-respons.dk. 

© Styrelsen for Undervisning og Kvalitet

Emu-respons.dk er en platform, hvor alle lærere, vejledere, ledere og andre ansatte i FGU kan mødes og sparre med hinanden på tværs af FGU-institutionerne, og hvor FGU-lærerne i fællesskab kan opbygge en materialebank med undervisningsmateriale og gode idéer til undervisningen. 

Sparring og deling af materialer

Platformen giver mulighed for faglig sparring mellem FGU-lærerne inden for de enkelte fag og faglige temaer. Lærerne kan dele materialer, efterspørge materialer og drøfte faglige problemstillinger med kolleger fra andre institutioner. Det er også muligt at dele inspiration og materialer inden for tværgående temaer fx ordblindestøtte, vejledning, ledelse og administration.

Spørgsmål til styrelsen

Det er desuden muligt at stille spørgsmål til Styrelsen for Undervisning og Kvalitet (STUK) på platformen. Aktuelle spørgsmål og svar vil blive synliggjort for alle.

Kræver UNI-login

Det kræver UNI-login at logge på platformen, og siden er dermed ikke tilgængelig for offentligheden. 

Du kan logge på emu-respons.dk her (kræver UNI-login)

 

Siden er opdateret 01. oktober 2021 af emu-redaktionen
Rettigheder:

Tekstindholdet på denne side må bruges under følgende Creative Commons-licens - CC/BY/NC/SA Kreditering/Ikke kommerciel/Deling på samme vilkår. Creative Commons-licensen gælder kun for denne side, ikke for sider, der måtte henvises til fra denne side.
Billeder, videoer, podcasts og andre medier og filer på siden er underlagt almindelig ophavsret og kan ikke anvendes under samme Creative Commons-licens som sidens tekstindhold.