Nyhed

Trivselsmåling

Den årlige trivselsmåling på ungdoms- og erhvervsuddannelserne forløb i perioden fra den 1. november-31. december 2023. Her får du vigtige informationer og vejleding til gennemførelsen.

På emu.dk finder du vigtige informationer om trivselsmålingen og en vejledning til arbejdet før, under og efter gennemførelsen af målingen:

Find viden og information henvendt lærere og skoleledelse i vejledningen, introducér eleverne til målingen med videoer og find link direkte til trivselsværktøjet for de forskellige områder.

Om trivselsmålingen

Trivselsmålingen er en årlig national måling, der har til formål at følge og styrke udviklingen i elever og lærlinges trivsel på ungdoms- og erhvervsuddannelserne.

I trivselsmålingen svarer eleverne på spørgsmål om, hvordan de har det på deres uddannelse. Elevernes svar er vigtige, fordi de er med til at give et samlet billede af trivslen både lokalt og nationalt.

Siden er opdateret af emu-redaktionen
Rettigheder:

Tekstindholdet på denne side må bruges under følgende Creative Commons-licens - CC/BY/NC/SA Kreditering/Ikke kommerciel/Deling på samme vilkår. Creative Commons-licensen gælder kun for denne side, ikke for sider, der måtte henvises til fra denne side.
Billeder, videoer, podcasts og andre medier og filer på siden er underlagt almindelig ophavsret og kan ikke anvendes under samme Creative Commons-licens som sidens tekstindhold.