Temadage om sammenhængende uddannelsesforløb d. 4., 6. og 11. marts

EUD-læringskonsulenterne har afholdt temadage om sammenhængende uddannelsesforløb i erhvervsuddannelserne den 4., 6. og 11. marts 2019. Temadagene blev afholdt særskilt for landbrugsuddannelser, de tekniske uddannelser og social- og sundhedsuddannelserne.

Om temadagene

Det danske erhvervsuddannelsessystem er unikt og giver eleven mulighed for at lære i veksel mellem skole og praktik. Opgaven for skolerne og virksomhederne er at skabe sammenhæng for eleven mellem de to læringsarenaer. Temadagene gav inspiration til denne opgave gennem oplæg, praksiseksempler og diskussioner med afsæt i temaerne:

 

  • Elevers oplevelse af sammenhæng i uddannelsen og erhvervsskoler, og virksomheders muligheder for at understøtte eleven til at se sammenhænge i hele uddannelsesforløbet
  • Erhvervsskolernes forberedelse af eleven til praktikken
  • Erhvervsskoler og virksomheders samarbejde om at skabe sammenhængende uddannelsesforløb for eleven.
Siden er opdateret 09. april 2019 af emu-redaktionen
Rettigheder:

Rettigheder

Tekstindholdet på denne side må bruges under følgende Creative Commons-licens - CC/BY/NC/SA Kreditering/Ikke kommerciel/Deling på samme vilkår. Creative Commons-licensen gælder kun for denne side, ikke for sider, der måtte henvises til fra denne side.
Billeder, videoer, podcasts og andre medier og filer på siden er underlagt almindelig ophavsret og kan ikke anvendes under samme Creative Commons-licens som sidens tekstindhold.