Nyhed

Netværk for digitale teknologier i dagtilbud

Børn møder digitale teknologier allerede i dagtilbudsalderen, så deres digitale dannelsesrejse og digitale færdigheder starter allerede her. Læs mere og find inspiration til arbejdet i jeres dagtilbud.

Styrelsen for Undervisning og Kvalitet har startet et netværk for digitale teknologier i dagtilbud. Netværket skal være et forum, hvor I som kommune eller dagtilbud får mulighed for at få ny viden, som I kan bruge i jeres egen praksis. I kan både dele ud af jeres egne erfaringer og få inspiration fra andre dagtilbud og kommuner, når de fortæller om deres arbejde med digitale teknologier.

Næste netværksmøde har fokus på kommunale praksiserfaringer med arbejdet med digitale teknologier i dagtilbud – og på den ledelses- og forvaltningsmæssige understøttelse heraf.

Læs mere om netværket på siden her – og tilmeld dig næste netværksmøde den 28. april.

Siden er opdateret 20. september 2023 af emu-redaktionen
Rettigheder:

Tekstindholdet på denne side må bruges under følgende Creative Commons-licens - CC/BY/NC/SA Kreditering/Ikke kommerciel/Deling på samme vilkår. Creative Commons-licensen gælder kun for denne side, ikke for sider, der måtte henvises til fra denne side.
Billeder, videoer, podcasts og andre medier og filer på siden er underlagt almindelig ophavsret og kan ikke anvendes under samme Creative Commons-licens som sidens tekstindhold.