Konferencer og møder

Skal vi lege? Virtuelt temamøde om leg – for ledere, faglige fyrtårne og konsulenter

Deltag i virtuelt temamøde og bliv klædt på til at sætte fokus på leg i jeres dagtilbud.

Praksiskonsulenterne fra Styrelsen for Undervisning og Kvalitet inviterer til nye virtuelle temamøder - målrettet ledere og faglige fyrtårne.

 

Formål

Formålet med de virtuelle temamøder er at præsentere det nye inspirationsmateriale om leg og inspirere jer til, hvordan I kan anvende materialet i udviklingen af jeres legepraksis.

Find Inspirationsmateriale om leg her på emu.dk ligesom det er udsendt som inspirationspakke til alle landets kommuner i august 2021.

 

Indhold

På temamødet vil praksiskonsulenterne præsentere det nye inspirationsmateriale, som består af:

  • Hæftet ”Kort om leg” som giver viden og inspiration til at arbejde med leg i praksis.  
  • Modul om leg, som er en Power-point præsentation med viden og øvelser, der kan bruges som input til jeres evalueringskultur fx på et personalemøde.
  • Dialogkort, som giver jer spørgsmål til reflek­sion over arbejdet med leg.

 

Efter oplægget vil praksiskonsulenterne lægge op til udveksling af viden og erfaringer på tværs af dagtilbud og kommuner.

 

Tidspunkt

Temamødet afholdes via Skype:

  • Den 27. september kl. 9.30 – 11.00  

 

Tilmelding

Du kan tilmelde dig temamødet via dette link i Conference Manager:

Tilmeldingsfrist er den 23. september. Du vil efter din tilmelding modtage en mail med praktisk information om din deltagelse i det virtuelle møde samt en kalenderinvitation til mødet.

 

Hvis du har spørgsmål forud for mødet, er du velkommen til at skrive til praksiskonsulent tine.eggert@stukuvm.dk

Siden er opdateret 08. september 2021 af emu-redaktionen
Rettigheder:

Tekstindholdet på denne side må bruges under følgende Creative Commons-licens - CC/BY/NC/SA Kreditering/Ikke kommerciel/Deling på samme vilkår. Creative Commons-licensen gælder kun for denne side, ikke for sider, der måtte henvises til fra denne side.
Billeder, videoer, podcasts og andre medier og filer på siden er underlagt almindelig ophavsret og kan ikke anvendes under samme Creative Commons-licens som sidens tekstindhold.