Konferencer og møder

Inspirations- og fyraftensmøder om udveksling og internationale projekter

Arbejder du inden for dagtilbud, grundskolen, ungdomsuddannelse eller med voksenlæring, og ønsker du at styrke den internationale dimension på din institution? Så tag til Udannelses- og Forskningsministeriets inspirations- og fyraftensmøder om ansøgningsprocessen for udveksling og internationale projekter gennem Erasmus+ og Nordplus.  

Styrelsen for Forskning og Uddannelse inviterer dette efterår til hhv. inspirationsmøder og fyraftensmøder om Europa-Kommissionens tilskudsprogram Erasmus+ og Nordisk Ministerråds tilskudsprogram Nordplus.

Inspirationsmøderne er primært tilegnet dig, som ikke kender til programmerne i forvejen, og som gerne vil i gang med europæisk eller nordisk samarbejde. 

Fyraftensmøderne er for ansøgere, som allerede er godt på vej med en projektidé, men hvor ansøger mangler konkret input til ansøgningsproces og rammer.

Læs mere og tilmeld dig inspirationsmødet i København d. 15. november

Læs mere og tilmeld dig inspirationsmødet i Vejle d. 25.november

Læs mere og tilmeld dig fyraftensmødet i Odense d. 4.december

Læs mere og tilmeld dig fyraftensmødet i Svendborg d. 11.december

 

Siden er opdateret 21. maj 2021 af emu-redaktionen
Rettigheder:

Tekstindholdet på denne side må bruges under følgende Creative Commons-licens - CC/BY/NC/SA Kreditering/Ikke kommerciel/Deling på samme vilkår. Creative Commons-licensen gælder kun for denne side, ikke for sider, der måtte henvises til fra denne side.
Billeder, videoer, podcasts og andre medier og filer på siden er underlagt almindelig ophavsret og kan ikke anvendes under samme Creative Commons-licens som sidens tekstindhold.