Konference om dagtilbud af høj kvalitet

Hvordan lykkes vi med at udvikle en evalueringskultur i dagtilbuddene? Det spørgsmål er omdrejningspunkt for konferencen den 25. november 2020. Tilmeldingen er netop åbnet.

Styrelsen for Undervisning og Kvalitet inviterer pædagogisk personale, ledere og konsulenter på dagtilbudsområdet til landsdækkende konference om, hvordan vi skaber høj kvalitet i de danske dagtilbud. Konferencen finder sted onsdag den 25. november 2020 i Nyborg.

 

Evaluering i dagtilbud - hvordan gør vi?

Fra forskning ved vi, at en systematisk evalueringskultur, hvor det pædagogiske personale og ledelsen løbende evaluerer sammenhængen mellem det pædagogiske læringsmiljø og børnenes trivsel, læring, udvikling og dannelse, er afgørende for kvaliteten af den pædagogiske praksis. Derfor inviterer Styrelsen for Undervisning og Kvalitet til landsdækkende konference om, hvordan vi i praksis udvikler en systematisk evalueringskultur i vores dagtilbud.

 

Plenumoplæg og temamøder

Dette års konference vil bestå af et plenumoplæg, en række temamøder og en faglig talk. Plenumoplægget stiller skarpt på, hvordan viden fra forskning og en evaluerende pædagogisk praksis kan understøtte udvikling af høj kvalitet i dagtilbud.

På konferencens temamøder vil deltagerne bl.a. få mulighed for at arbejde med inddragelse af børns perspektiver, arbejdet med pædagogiske mål i praksis, nærvær og målstyring, dokumentation, evalueringskapacitet, kvalitetsmålingernes maskinrum og faglig ledelse.

 

Praktiske oplysninger

Konferencen henvender sig til pædagogiske medarbejdere og ledere i dagtilbud samt pædagogiske konsulenter. Vi følger tæt udviklingen af situationen med COVID-19. Konferencen kan blive afholdt helt eller delvis virtuelt. Der åbnes kun for 200 deltagere til konferencen. Hvis det bliver muligt at afholde konferencen med fuldt fysisk fremmøde, vil der blive åbnet for yderligere 150 pladser til dem, der er på ventelisten. 

Tid og sted
Konferencen afholdes den 25. november 2020 på Nyborg Strand Hotel, Østerøvej 2, 5800 Nyborg.

Pris
Deltagelse er gratis, men kræver tilmelding. 

Tilmelding
Tilmeld dig her.

Læs mere i programmet ovenfor. 

Tilmeldingsfristen er den 9. oktober 2020.

Kontakt
Sif Hummelgaard Thomsen

Siden er opdateret 15. september 2020 af emu-redaktionen
Rettigheder:

Rettigheder

Tekstindholdet på denne side må bruges under følgende Creative Commons-licens - CC/BY/NC/SA Kreditering/Ikke kommerciel/Deling på samme vilkår. Creative Commons-licensen gælder kun for denne side, ikke for sider, der måtte henvises til fra denne side.
Billeder, videoer, podcasts og andre medier og filer på siden er underlagt almindelig ophavsret og kan ikke anvendes under samme Creative Commons-licens som sidens tekstindhold.