Glæd dig til Praksiskonsulenternes konference 27. nov., Nyborg

Årets konference vil bestå af både plenumoplæg og workshops, hvor der sættes fokus på, hvordan vi kan opsøge, indsamle og omsætte viden og data i den pædagogiske praksis i dagtilbud, så den pædagogiske kvalitet øges. 

Praksiskonsulenterne inviterer ledere og praktikere på dagtilbudsområdet til landsdækkende konference om høj kvalitet i dagtilbud. Konferencen finder sted onsdag den 27. november 2019 i Nyborg. 

Høj kvalitet i dagtilbud - hvordan gør vi? 
Fra forskning ved vi, at høj kvalitet i dagtilbud er afgørende for børns trivsel, læring, udvikling og dannelse – både nu og senere i livet. Samtidig ved vi, at kvaliteten øges, når den pædagogiske praksis og ledelse er baseret på solid faglig viden. Derfor inviterer Praksiskonsulenterne til landsdækkende konference om, hvordan vi i etablerer og leder en vidensinformeret pædagogisk praksis, der gavner alle børn, og særligt børn i udsatte positioner. 

Årets konference vil bestå af både plenumoplæg og workshops, hvor der sættes fokus på, hvordan vi kan opsøge, indsamle og omsætte viden og data i den pædagogiske praksis i dagtilbud, så den pædagogiske kvalitet øges. 

Plenumoplæggene stiller skarpt på, hvordan kvaliteten i den pædagogiske praksis i dagtilbud kan styrkes med forskellige vidensformer og inddragelse af børns perspektiver. 

På konferencens workshops vil deltagerne blandt andet få mulighed for at arbejde med dannelse, legemiljøer, ledelse af børnefællesskaber, forældresamarbejde og børn i udsatte positioner.

Praktiske oplysninger
Konferencen henvender sig primært til pædagogiske medarbejdere og ledere samt pædagogiske konsulenter, og der er et begrænset antal pladser.

Konferencen afholdes onsdag den 27. november 2019 på Nyborg Strand Hotel, og deltagelse er gratis.

Hvis du ikke har fået en plads, har du mulighed for at se livestreaming af åbningstalen og de to plenumoplæg. Læs mere her: Livestreaming

Vi ved af erfaring, at der nogle gange kan være mange seere på livestreams - hvis I oplever at det er svært at få kontakt med det oprindelige link, har vi en ekstra version af streamen kørende på vimeo.

Praksiskonsulenterne
Kender du til praksiskonsulentkorpset? Vi tilbyder rådgivningsforløb til kommuner og dagtilbud med en høj andel af børn i udsatte positioner. Læs mere

Kontakt
Sif Hummelgaard Thomsen
+45 30 89 77 04
sif.hummegaard@stukuvm.dk

Siden er opdateret 27. november 2019 af emu-redaktionen
Rettigheder:

Rettigheder

Tekstindholdet på denne side må bruges under følgende Creative Commons-licens - CC/BY/NC/SA Kreditering/Ikke kommerciel/Deling på samme vilkår. Creative Commons-licensen gælder kun for denne side, ikke for sider, der måtte henvises til fra denne side.
Billeder, videoer, podcasts og andre medier og filer på siden er underlagt almindelig ophavsret og kan ikke anvendes under samme Creative Commons-licens som sidens tekstindhold.