Få øje på børns perspektiver - 18.nov., Aarhus

VIA University College inviterer pædagoger, medhjælpere, dagplejere, ledere, chefer og konsulenter på dagtilbudsområdet til konference om inddragelse af børns perspektiver i udviklingen af læringsmiljøer i pædagogisk praksis.

Dagtilbudsområdet har i 2018 fået en ny lov, af hvilken det fremgår, at den pædagogiske praksis skal: “... fremme børns trivsel, læring, udvikling og dannelse gennem trygge og pædagogiske læringsmiljøer, hvor legen er grundlæggende, og hvor der tages udgangspunkt i et børneperspektiv.”

Men hvordan kan den pædagogiske praksis se ud, når der skal tages udgangspunkt i et børneperspektiv, og hvad betyder det for udviklingen af læringsmiljøer?

De spørgsmål er omdrejningspunktet for VIA University Colleges dagtilbudskonference 2019. 

Læs mere, find program og tilmeld dig her. 

Siden er opdateret 07. november 2019 af emu-redaktionen
Rettigheder:

Rettigheder

Tekstindholdet på denne side må bruges under følgende Creative Commons-licens - CC/BY/NC/SA Kreditering/Ikke kommerciel/Deling på samme vilkår. Creative Commons-licensen gælder kun for denne side, ikke for sider, der måtte henvises til fra denne side.
Billeder, videoer, podcasts og andre medier og filer på siden er underlagt almindelig ophavsret og kan ikke anvendes under samme Creative Commons-licens som sidens tekstindhold.