Nyhed

Inspiration til pædagogisk ledelse i genåbningsfasen

Dette materiale er tænkt som inspiration til dig, der som faglig leder skal drive og understøtte det aktuelle udviklingsarbejde.

De pædagogiske læringsmiljøer skal etableres og udvikles under nye former og med en god pædagogisk kvalitet, samtidig med at Sundhedsstyrelsens retningslinjer til forebyggelse af smitte med coronavirus skal overholdes. Som pædagogisk leder skal du i denne proces forsøge at tage overblik over de mange faktorer, der har betydning for den pædagogiske kvalitet: Indretning og brug af de fysiske rammer, den pædagogiske organisering, det pædagogiske indhold og forældresamarbejdet, som også skal nytænkes i denne tid.

Du skal lede mange processer, der skal underbygge hinanden, og i dette materiale kan du finde inspiration til denne opgave: Inspiration til ledelse

Siden er opdateret 02. december 2020 af emu-redaktionen
Rettigheder:

Tekstindholdet på denne side må bruges under følgende Creative Commons-licens - CC/BY/NC/SA Kreditering/Ikke kommerciel/Deling på samme vilkår. Creative Commons-licensen gælder kun for denne side, ikke for sider, der måtte henvises til fra denne side.
Billeder, videoer, podcasts og andre medier og filer på siden er underlagt almindelig ophavsret og kan ikke anvendes under samme Creative Commons-licens som sidens tekstindhold.