Redskab

Ny materialepakke: Sammenhæng mellem hjem og dagtilbud i en tid med corona

Det kan det være svært at holde fast i den vigtige udveksling af viden om barnet i denne tid. Her er et postkort og en plakat, der kan hjælpe med at skabe sammenhæng mellem hjem og dagtilbud.

Materialet, som består af et postkort og en plakat, henvender sig til jer som pædagogisk personale. Postkort kan deles ud til børnene, så de kan få det med hjem. Plakaten kan I hænge op i dagtilbuddet. I følgebrevet er der inspiration til, hvordan I kan anvende materialerne til at understøtte sammenhæng mellem hjem og dagtilbud i barnets hverdag.

Bestil plakat og postkort
© Styrelsen for Undervisning og Kvalitet

Sådan bestiller I materialet

I kan bestille materialerne hos Praksiskonsulenterne i Styrelsen for Undervisning og Kvalitet.
Send en mail til praksiskonsulenterne@stukuvm.dk.
Skriv ”postkort og plakat” i emnefeltet, og skriv navn, dagtilbuds navn, adresse samt det antal postkort og plakater I ønsker at bestille.

Materialerne og forsendelse er gratis.

I løbet af februar/marts 2021 vil alle kommuner desuden modtage en inspirationspakke med enkelte plakater, postkort og følgebreve.

Mere inspiration

Her på emu dagtilbud kan I desuden hente inspiration og læse mere om gode eksempler på pædagogisk praksis i andre dagtilbud i en tid med corona.  

 

Kreditering

Materialerne er udviklet af Børne- og Undervisningsministeriet, 2021.

Siden er opdateret 13. januar 2022 af emu-redaktionen
Rettigheder:

Tekstindholdet på denne side må bruges under følgende Creative Commons-licens - CC/BY/NC/SA Kreditering/Ikke kommerciel/Deling på samme vilkår. Creative Commons-licensen gælder kun for denne side, ikke for sider, der måtte henvises til fra denne side.
Billeder, videoer, podcasts og andre medier og filer på siden er underlagt almindelig ophavsret og kan ikke anvendes under samme Creative Commons-licens som sidens tekstindhold.