Nyhed

BØRNEHØJDE – ny podcastserie om pædagogik og læreplan

Podcastserien BØRNEHØJDE ser på, hvordan den styrkede pædagogiske læreplan omsættes i hverdagen. Vi spørger forskere, pædagogisk personale og børnene selv og stiller skarpt på potentialer og pædagogiske dilemmaer.

© Styrelsen for Undervisning og Kvalitet

Målgruppen for podcasten er pædagogiske ledere og personale. Du kan lytte til podcasten individuelt, eller du kan tage den op som forberedelse eller fælles lytning til personale- eller teammøder, hvor I diskuterer og arbejder med jeres pædagogi-ske praksis.

I jeres fælles drøftelser kan I også bruge dialogkortet, som udgives med podcastse-rien. 

Vært på podcastserien er journalist og kommunikationsrådgiver Trine Beckett. Pod-castserien er udarbejdet i samarbejde med EVA. 

Siden er opdateret 17. april 2020 af emu-redaktionen
Rettigheder:

Rettigheder

Tekstindholdet på denne side må bruges under følgende Creative Commons-licens - CC/BY/NC/SA Kreditering/Ikke kommerciel/Deling på samme vilkår. Creative Commons-licensen gælder kun for denne side, ikke for sider, der måtte henvises til fra denne side.
Billeder, videoer, podcasts og andre medier og filer på siden er underlagt almindelig ophavsret og kan ikke anvendes under samme Creative Commons-licens som sidens tekstindhold.