Arrangementer

Online spørgetime: Offentliggørelse af tilsynsrapporter

Kom og bliv klogere på udarbejdelse og offentliggørelse af tilsynsrapporter.

Spørgetimen afholdes mandag den 18. marts 2024.
 

Til spørgetimen vil Tilsynsrejseholdet besvare juridiske spørgsmål, som er stillet forinden spørgetimen.

Du vil også møde kommuner, som deler ud af deres erfaringer vedrørende arbejdet med tilsynsrapporter, samt deres overvejelser om blandt andet rapportens indhold før offentliggørelse af samme.

 

Målgruppe 

Spørgetimen er for dig, der arbejder i en kommunal forvaltning, som tilsynsførende eller som ansvarlig for tilsynsrapporterne, på dagtilbudsområdet - Og som ønsker afklaring og praksisinspiration til opgaven med udarbejdelse og offentliggørelse af tilsynsrapporter.

 

Praktisk information

  • Tid: Mandag den 18. marts 2024 kl. 10.00 – 11.00.
     
  • Sted: Online. Én time inden spørgetimen starter, vil du modtage et individuelt link på mail, som du skal bruge for at deltage.
     
  • Pris: Deltagelse er gratis.
     
  • Tilmeldingsfrist: Den 14. marts 2024. 

 

Sådan tilmelder du dig 

Du kan tilmelde dig individuelt her (åbner i Conference Manager).

 

Spørgsmål og svar 

Hvis du har spørgsmål om offentliggørelse af tilsynsrapporter, kan du sende dem til tilsynsrejseholdet.dagtilbud@stukuvm.dk med emnefeltet: ”Spørgetime om offentliggørelse af tilsynsrapporter”.

Spørgsmål der er modtaget inden d. 28. februar 2024, bliver så vidt muligt besvaret i spørgetimen.

Siden er opdateret af emu-redaktionen
Rettigheder:

Tekstindholdet på denne side må bruges under følgende Creative Commons-licens - CC/BY/NC/SA Kreditering/Ikke kommerciel/Deling på samme vilkår. Creative Commons-licensen gælder kun for denne side, ikke for sider, der måtte henvises til fra denne side.
Billeder, videoer, podcasts og andre medier og filer på siden er underlagt almindelig ophavsret og kan ikke anvendes under samme Creative Commons-licens som sidens tekstindhold.