Hvem uddeler Årets Dagtilbud?

Årets Dagtilbud er en pris, der uddeles årligt i et samarbejde mellem Børne- og Undervisningsministeriet, KL, BUPL og FOA.

Prisen tildeles et dagtilbud i Danmark, som har en særlig høj kvalitet i det pædagogiske arbejde. Med prisen ønsker Børne- og Undervisningsministeriet sammen med KL, BUPL og FOA at fejre og anerkende det pædagogiske personales store og vigtige arbejde i dagtilbuddene

En daginstitution eller dagpleje kan indstilles til prisen ved, at der udfyldes en online indstillingsformular. Indstillingerne behandles i samarbejde med medstifterne og fagudvalget for prisen.

Der har i 2019 været åbent for indstillinger til prisen fra 1. april til 2. juni, hvorefter fagudvalget har udvalgt tre nominerede dagtilbud og senere en vinder af prisen. Vinderen af prisen blev kåret af Børne- og Undervisningsministeriet d. 16.december.

  

For mere information

Sif Hummelgaard Thomsen 
mail. sif.hummelgaard@stukuvm.dk
tlf. + 45 30 89 77 04 

 

Siden er opdateret 16. december 2019 af emu-redaktionen
Rettigheder:

Rettigheder

Tekstindholdet på denne side må bruges under følgende Creative Commons-licens - CC/BY/NC/SA Kreditering/Ikke kommerciel/Deling på samme vilkår. Creative Commons-licensen gælder kun for denne side, ikke for sider, der måtte henvises til fra denne side.
Billeder, videoer, podcasts og andre medier og filer på siden er underlagt almindelig ophavsret og kan ikke anvendes under samme Creative Commons-licens som sidens tekstindhold.