Arrangementer

Digitaliseringsdage

Digitaliseringsdage er Børne- og Undervisningsministeriets nye virtuelle konference, der afholdes den 9. og 10. november 2022 kl. 11.45-17.00.

Om arrangementet

På Digitaliseringsdage sætter vi fokus på hvordan it, digitalisering og data kan bidrage til at forbedre børn, unge og voksnes læring.

På konferencen vil der bl.a. være oplæg om digital dannelse og kritisk stillingtagen, tips og tricks til anvendelse af teknologi i undervisningen, debatter om potentialer og udfordringer ift. institutionernes digitale hverdag, datainformeret undervisning, anvendelse af teknologi, brug af læringsdata og meget mere.

 

Hvem henvender konferencen sig til?

Konferencen er for alt fagpersonale, der arbejder med børn, unge og voksnes læring fx pædagoger, lærere, vejledere, skoleledere, kommunekonsulenter m.fl.

Programmet består af spor, som er målrettet forskellige uddannelses- og fagområder, således at du har mulighed for at skræddersy netop dét program, du finder mest interessant og relevant for din praksis.

 

Tid og sted 

9.11.22-10.11.22 på siden: digidage.dk

Find programoversigt og tidspunkter på samme side. 

 

Pris

Gratis

 

Tilmelding

Tilmeld dig her på siden: digidage.dk

Siden er opdateret af emu-redaktionen
Rettigheder:

Tekstindholdet på denne side må bruges under følgende Creative Commons-licens - CC/BY/NC/SA Kreditering/Ikke kommerciel/Deling på samme vilkår. Creative Commons-licensen gælder kun for denne side, ikke for sider, der måtte henvises til fra denne side.
Billeder, videoer, podcasts og andre medier og filer på siden er underlagt almindelig ophavsret og kan ikke anvendes under samme Creative Commons-licens som sidens tekstindhold.